برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

اکسچنج 98

اکسچنج 98 سیستم تمام خودکار خرید و فروش پول های الکترونیک ازرهای دیجیتال با پشتیبانی 24 ساعته و خدمات رسالی سریع خرید و فروش کلیه پول های الکترونیک مختلف

  • پی پال
  • پرفکت مانی
  • وبمانی
  • اسکریل
  • و کلیه ارزهای دیجیتال
مهاجرت به کانادا

روشهای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص تا به امروز

امروزه بسیاری از افراد ترجیح می دهند به سایر کشورها مهاجرت کنند تا اینکه در زادگاه خودشان بمانند. مهاجرت کردن میتواند دلایل و اهداف خاص خودش را داشته باشد. کشورهایی که افراد به آن ها مهاجرت می کنند هم طبق اهداف خاصی مشخص می شوند. اما برای ایرانیان مهاجرت به کانادا و آمریکا از سایر کشورها جایگاهی ویژه داشته است.

کانادا دومین کشور بزرگ جهان است. در حال حاضر طبق آخرین آمار ارائه شده 23.1 درصد کارکنان مشغول در کانادا را مهاجر کنندگان تشکیل می دهند.

چرا مهاجرت به کانادا؟

برای این سوال جواب های زیادی می توان پیدا کرد.

قبل از هرچیز مهمترین مسئله وجود فرصت های شغلی متعدد در این کشور است. مهم نیست که استعداد شما در بخش آی تی یا مدیریت یا هرچیز دیگری باشد، اطمینان خاطر از وجود فرصت شغلی برای استعداد شما در کانادا همیشه وجود دارد تا بتوانند شما را با تجربیات بیشتر در حوزه کاری خودتان آشنا و درگیر بکند.

مورد دیگری که میتوان به آن اشاره کرد، رایگان بودن هزینه های درمان و تحصیل است که تمام این موارد را خود دولت کانادا برای مهاجران فراهم می کند.

زمانی که مهاجر به کشور دیگری مهاجرت میکند ناخواسته دچار “غربت” میشود و برای کنار آمدن با شرایط زندگی جدید باید مدتی وقت بگذارد و به خودش و محیط جدید فرصت بدهد. در این بین هر قدر محیط آرام تر و استانداردتر باشد، مهاجر زودتر با شرایط جدید کنار خواهد آمد. این مسئله در رابطه با کانادا کاملا سازگاری دارد، چرا که کانادا جز امن ترین کشورهاست و شمار تخلفات و نا آرامی ها در آن بسیار کم می باشد.

لازم به ذکر است که مدت زمان تبدیل شدن یک مهاجر به شهروند کانادایی فقط 2 سال اقامت است! با وجود تمام این شرایط و شرایط دیگری که تنها با تجربه کردن آن ها متوجه خواهید شد میتوان کانادا را بعنوان یکی از ایده آل ترین کشورها برای مهاجرت دانست.

مهاجرت به کانادا
مدت زمان تبدیل شدن یک مهاجر به شهروند کانادایی فقط 2 سال اقامت است

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم؟

راه های زیادیی برای انجام مهاجرت به کانادا وجود دارد. هر روش مهاجرت هم نیازمندی های مخصوص به خود را دارد. ما در اینجا محبوب ترین و پرکاربردترین راه های مهاجرت را به شما معرفی میکنیم.

مهاجرت از طریق تخصص [Express Entry]

این برنامه مهاجرت برای متخصصانی در نظر گرفته شده است که جهت انجام تخصص موردنظر خودشان تصمیم گرفته اند بصورت دائمی به کانادا مهاجرت نمایند. اگر از طریق تخصص و اکسپرس انتری میخواهید برای مهاجرت خود اقدام کنید باید با سه گروه زیر هم آشنا شوید.

  • گروه کارکنان ماهر [ Federal Skilled Worker Program ]: 3 عامل مهم ارزشیابی این برنامه عبارتند از: تجربه کاری، توانایی مربوط به زبان خارجی و تحصیلات، که باید تمام این شرایط را به حداقل موردنیاز خودتان برسانید. اگر تمام شرایط ذکر شده را داشته باشد بر اساس این 6 فاکتور به شما فرصت شغلی معرفی خواهیم کرد: سن، تحصیلات، تجربه ی کار، وجود فرصت شغلی، توانایی صحبت به زبان انگلیسی یا فرانسوی و توانایی سازگاری با محیط. نمره ارزشیابی شما از بین این فاکتورها و از نمره ی 100 محاسبه خواهد شد. ملاک فعلی قبول شدن در آن حداقل نمره 67 می باشد.
  • گروه پیشه وران [ Federal Skilled Trades Programs ]: حداقل نیازمندی مورد نیاز برای اقدام به مهاجرت از این طریق: رسیدن به میزان موردنیاز در تمامی حوزه‌ های زبان [ خواندن – نوشتن – شنیدن – صحبت کردن ]، داشتن حداقل 2 سال سابقه کاری مربوط به تخصص و داشتن پیشنهاد کار از سوی یک کارفرمای کانادایی. اطلاعات تحصیلی شما در این برنامه اهمیت آنچنانی ندارد اما ارائه کردن مدرک تحصیلی و گواهینامه های معتبر می تواند در نتیجه فرم ارزشیابی شما تاثیر گذار باشد.
  • گروه تجربه کانادایی [ Canadian Experience Class ]: برای آنکه بتوانید از این روش به کانادا مهاجرت کنید، لازم است شرایط زیر را دارا باشید: داشتن حداقل 1 سال سابقه کار در یکی از مشاغل مورد قبول ( باید به این مسئله توجه کرد که بین ارسال درخواست شما و سابقه کارتان حداکثر 3 سال فاصله باشد )، داشتن حداقل سطح موردنیاز زبان برای مهاجرت از طریق این برنامه و موافقت با این موضوع که شما در هر منطقه‌ ای در کانادا به جز منطقه ی کبک که شرایط کاری خاص خودش را دارد زندگی خواهید کرد.

ویدیوی زیر بهترین موقعیت های شغلی در کانادا تا سال 2018، برای کسانی که قصد دارند از طریق تخصص خودشان به آن مهاجرت کنند را معرفی میکند.

مهاجرت از طریق سایر استان ها

بیشتر استان های کانادا در این برنامه از بین مهاجرین نامزد اقامت جذب می کنند. مهاجرین باید در استانی که اقدام به جذب آن ها کرده کار و زندگی کنند. هر استانی نیازمندی های خاص خودش را دارد. در حالی که برخی از استان ها برنامه های خودشان را طوری طراحی کرده اند که دانش آموزان را جذب کنند، برخی دیگر از استان ها درخواست جذب نیروی حرفه ای می کنند. به طور کلی نمیشود عنوان کرد چه دسته افرادی میتوانند از این طریق به کانادا مهاجرت کرد اما داشتن اولویت های زیر میتواند شما را یک قدم در این راه جلوتر ببرد.

  • داشتن تجربه ی کاری در کانادا
  • نمره ی ارزشیابی شما به حداقل نمره ی درخواستی یکی از استان ها مطابقت داشته باشد.
  • از یکی از استان ها به شما پیشنهاد کاری خاصی شده باشد.
  • یکی از اعضای خانواده شما در آن استان زندگی می کند.
مهاجرت به کانادا
23.1 درصد کارکنان مشغول در کانادا را مهاجر کنندگان تشکیل می دهند

مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ

اگر شما کارآفرین ایده پردازی هستید و پتانسیل این را دارید که شرکت های جدیدی توسعه دهید و ایجاد شغل کنید، این برنامه موردنظر شماست. این برنامه ی مهاجرتی هم مانند سایر برنامه ها شرایط خاص خودش را دارد و 3 شرط اصلی در آن نقش دارند.

  • شرط اول: ایده ی شما توسط یکی از شرکت های معتبر در کانادا به مرحله ی تایید برسد. به این معنی است که شرکت معرفی شده نامه ای رسمی مبنی بر تاییدیه ایده ی تجاری شما داشته باشد.
  • شرط دوم: سطح معارت زبان انگلیسی یا فرانسوی شما در تمامی چهار مهارت مربوطه حداقل سطح CLB5 باشد.
  • شرط سوم: شما باید هزینه کافی را داشته باشید تا 6 ماه اول بتوانید تامین کننده ی هزینه های اولیه ی موردنیاز خودتان باشید.

مهاجرت از طریق برنامه ی حامی خانواده

اگر شما شهروند کانادا هستید و به سن قانونی 18 سال رسیده اید میتوانید حامی یا اسپانسر یکی از اعضای خانواده خود شوید تا آن ها هم به کانادا مهاجرت کنند. در این صورت پس از اینکه اعضای خانواده شما شهروند رسمی شناخته شدند می توانند در آنجا زندگی، کار و ادامه تحصیل انجام دهند.

سفر به کانادا
یک فروشگاه مایکروسافت در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

گاهی برخی از مهاجرین با این هدف که خودشان شروع کننده ی کاری باشند و برای خودشان اشتغال درست کنند قصد مهاجرت دارند. در این برنامه داشتن شرایط زیر ملاک محسوب می شود و فرد مهاجر باید تمامی آن ها را داشته باشد.

  • از 5 سال گذشته، حداقل 2 سال را به کاری که با فرهنگ، هنر و ورزش کانادا ارتباط داشته باشد گذرانده باشد.
  • سابقه ی شرکت کردن و اشتغال در رشته های ورزشی و یا رویدادهای فرهنگی
  • کسب حداقل نمره ی ارزشیابی 35
  • داشتن وضعیت مالی مناسب برای تامین نیازهای یک نفر

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟